OVER ONS
JACK Amsterdam

Staat Bekend als de naaimachine handelaar van het land. Wij staan vooral bekend om onze uitstekende service. Wij handelen zo snel mogelijk zodat uw werk niet stopt en zo verliest uw ook geen waardevolle arbeidstijd. Wij kunnen uw machine ter plaatse of bij ons in de bedrijf repareren

Inmiddels bestaat Merhaletex al meer dan 20 jaar en staan altijd klaar voor onze klanten dat is onze kracht van het bedrijf. Wij kunnen u het gehele programma aanbieden wij vertalen uw wensen in de juiste naaimachine voor uw werk. Uiteraard stopt de service niet na het leveren van een naaimachine. Ook na de levering staan wij voor uw klaar.
Copyright @2016 JACK Sewing Machine. All rights reserved
+31 20 615 30 03  •  Nieuw Zeelandweg 15N - 1045 AL Amsterdam
5 JAAR GARANTIE

Kiest u voor JACK, dan bent u verzekerd van geavanceerde naaimachine en stoom strijk apparatuur die het u mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren.

Steeds meer kleermakers kiezen dan ook voor meerdere naaimachines van JACK in hun zaak. Dit waarderen wij zo zeer, dat wij u in dat geval 5 jaar garantie aanbieden. Koopt u minimaal 1 JACK Naaimachine, dan hoeft u 5 jaar géén arbeidsloon, voorrijkosten en materiaalkosten te betalen indien er onverhoopt een storing optreedt

Vervolgens ontvangt u het 5-jaargarantiecertificaat bij het aankoop van naaimachine. Bewaar dit certificaat goed, want onze technicus vraagt ernaar bij een eventueel servicebezoek.
5 Jaar garantie op Jack Naaimachines betekent:

• 5 jaar lang geen arbeidsloon
• 5 jaar lang geen materiaalkosten
• 5 jaar lang volledige zekerheid
• 5 jaar lang geen voorrijkosten.
• 5 jaar lang 100% tevredenheid.