JACK is uw nieuwe favoriete naaimachine


Bent u toe aan een nieuwe naaimachine? Dan is JACK uw nieuwe favoriete merk. Steeds meer kleermakers werken met JACK en dat is niet voor niets. Deze naaimachine bestaat uit het beste materiaal en een krachtige energiebron. Zodoende kunt u snel en secuur perfecte resultaten opleveren. Daarnaast heeft u nagenoeg geen kans op defecten of storingen en daarom zijn wij zo enthousiast over dit merk naaimachine!
Naaimachine
Copyright @2016 JACK Sewing Machine. All rights reserved
+31 20 615 30 03    Nieuw Zeelandweg 15N - 1045 AL Amsterdam

5 jaar lang garantie


Omdat wij geloven in de kracht van JACK, verlenen wij 5 jaar garantie naast de 2 jaar garantie die al onze producten hebben. Zodoende hoeft u bij een storing geen voorrijkosten te betalen, geen arbeidsloon en zelfs geen materiaalkosten. Wij gaan ervan uit dat u minstens 5 jaar lang 100% tevreden bent over de JACK naaimachine. Wij zijn dat ook!

Bezoek onze naaimachine handel

Wilt u meer weten over onze naaimachine handel in Amsterdam, of bent u toch benieuwd naar andere merken? Dat kan! Merhaletex heeft een groot assortiment naaimachines, waardoor er voor iedere situatie een geschikte naaimachine te vinden is. Of u nu een machine gebruikt in een kleine winkel, of meerdere machines nodig heeft voor een groot team van kleermakers; bij Merhaletex is het allemaal mogelijk. Daarnaast leveren wij niet alleen naaimachines, maar verrichten wij ook onderhoud. Wilt u bijvoorbeeld een periodieke controle van uw naaimachines, om defecten te voorkomen? Of loopt u tegen een storing aan die u graag wilt verhelpen? Merhaletex helpt u verder! Dit kan bij u op locatie of bij ons in het bedrijf.

Neem contact op

Meer weten, contact opnemen of een afspraak maken is eenvoudig bij Merhaletex. Bel naar +31 20615 30 03 of stuur een bericht naar info@merhaletex.com. Zo kunt u in een handomdraai weer aan de slag met uw naaimachine.