Naaimachinehandel in Amsterdam


Wanneer u op zoek bent naar de beste naaimachinehandel in Amsterdam, bent u bij Merhaletex aan het juiste adres. Wij staan voornamelijk bekend om onze uitstekende service, omdat wij altijd zo snel mogelijk handelen. Als naaimachinehandel in Amsterdam begrijpen wij hoe vervelend een defect kan zijn en wat dit teweeg kan brengen. Om uw kostbare arbeidstijd te besparen en u snel weer aan het werk te krijgen, gaan wij direct voor u aan de slag. Of dit nu een reparatie is of een geheel nieuwe naaimachine.
Naaimachinehandel Amsterdam
Copyright @2016 JACK Sewing Machine. All rights reserved
+31 20 615 30 03    Nieuw Zeelandweg 15N - 1045 AL Amsterdam

Welkom bij Merhaletex


Merhaletext bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar en daar zijn wij ontzettend trots op. Dit betekent niet alleen dat wij al 20 jaar kennis en ervaring hebben opgedaan, maar ook dat wij al 20 jaar uw vertrouwen in onze naaimachinehandel in Amsterdam hebben gekregen. Inmiddels voorziet Merhaletex u onder meer van de volgende diensten:

  • Het bepalen van de meest geschikte naaimachine voor uw situatie
  • Levering van nieuwe naaimachines
  • Onderhoud van naaimachines op locatie
  • Onderhoud van naaimachines bij ons in het bedrijf
  • Levering van naaimachine onderdelen

Wanneer u eenmaal klant bent van onze naaimachinehandel in Amsterdam, blijft u klant en zo behandelen wij u ook. Of u nu bij ons terecht komt voor advies of een reparatie, dat maakt voor ons niet uit. Wij staan altijd voor u klaar om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar nieuwe naaimachines? Wilt u onderhoud of reparaties laten verrichten aan een of meerdere naaimachines? Of zoekt u wellicht naar het juiste advies over naaimachines? Onze naaimachinehandel in Amsterdam helpt u graag verder. Maak eens een afspraak door contact op te nemen via +31 20615 30 03 of stuur een mail naar info@merhaletex.com.