Zoekt u naaimachine onderdelen?


Voor naaimachine onderdelen bent u altijd welkom bij Merhaletex. Wij voorzien u graag in allerlei onderdelen voor uw naaimachine, van verschillende merken. Zelf hebben wij ook verschillende merken naaimachines in ons assortiment en verrichten wij reparaties aan verschillende soorten en merken naaimachines. Zodoende zijn wij er altijd van op de hoogte welke naaimachine onderdelen voor u geschikt zijn.
Naaimachine onderdelen
Copyright @2016 JACK Sewing Machine. All rights reserved
+31 20 615 30 03    Nieuw Zeelandweg 15N - 1045 AL Amsterdam

Kom eens langs bij Merhaletex


Wenst u een reparatie of onderhoud van uw naaimachine? Met de juiste naaimachine onderdelen kunnen wij u altijd verder helpen. Zodoende verrichten wij onderhoud bij u op locatie, of bij ons in het bedrijf. Wij raden u altijd aan onderhoud op locatie te laten verrichten, wanneer u meerdere naaimachines wilt laten onderhouden. Dit scheelt u een hoop werk en vaak ook een hoop kosten! Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor losse onderdelen van uw naaimachine, wanneer u al weet waar het defect of de storing zit en dit zelf kunt oplossen. De merken waar wij voornamelijk mee werken zijn de volgende:

JukiBrotherPfaff
GlobalSchmetzDotec
Organ NeedlesDurkopp AdlerComel
JACKProtexYamata


Wanneer u bij ons een JACK naaimachine koopt krijgt u direct 5 jaar garantie. Zodoende betaalt u de komende 5 jaar niets aan arbeidsloon, voorrijkosten of materiaalkosten wanneer u met een defect of storing te maken krijgt.

Wij helpen u verder

Heeft u al een keuze gemaakt voor een nieuwe naaimachine, of weet u precies welke naaimachine onderdelen u zoekt? Wij verwelkomen u bij Merhaletex en helpen u graag verder. Maak eens een afspraak door contact op te nemen via +31 20615 30 03 of stuur een mail naar info@merhaletex.com.