Uw naaimachine handel


Er kunnen verschillende redenen zijn dat u op zoek bent naar een naaimachine handel. Dat is geen punt bij Merhaletex, want wij voorzien u in al deze situaties. Bent u op zoek naar een nieuwe naaimachine? Wilt u een naaimachine laten repareren? Zoekt u misschien naaimachine onderdelen of wilt u gewoon onderhoud laten verrichten? Bij onze naaimachine handel zijn wij in al deze taken zeer kundig, omdat wij al meer dan 20 jaar in de branche werken. Zodoende hebben wij al meer dan 20 jaar kennis vergaard, ervaring op gedaan en natuurlijk klanten blij gemaakt.
Naaimachine handel
Copyright @2016 JACK Sewing Machine. All rights reserved
+31 20 615 30 03    Nieuw Zeelandweg 15N - 1045 AL Amsterdam

Kies voor JACK


Als naaimachine handel staan wij natuurlijk achter meerdere merken. Voor elke situatie is weer een andere naaimachine geschikt en daar zijn wij ons zeer bewust van. Daarom hebben wij een groot aanbod met meer dan 10 verschillende merken. In onze naaimachine handel kunt u ook terecht voor het merk JACK, daar zijn wij ook fan van. Omdat wij geloven in de kracht van JACK, krijgt u bij aankoop van een JACK naaimachine maar liefst 5 jaar extra garantie. Zodoende betaalt u de komende 5 jaar niet langer voor arbeidsloon, voorrijkosten of materiaalkosten van onze naaimachine handel, wanneer u te maken krijgt met een storing. Op die manier weet u zeker dat u een goede aankoop doet en minstens 5 jaar lang 100% tevreden kunt zijn.

Gaat u ook voor een nieuwe naaimachine?

Is het tijd voor een nieuwe naaimachine, of wilt u uw huidige capaciteit uitbreiden? Breng een bezoek aan onze naaimachinehandel in Amsterdam! Wij staan altijd voor u klaar om te adviseren over het beste model voor uw situatie, of om ter plekke onderhoud of reparaties te verrichten. Dat is waar wij goed in zijn. Neem voor een afspraak contact op met onze naaimachine handel via +31 20615 30 03 of stuur een mail naar info@merhaletex.com.

Neem contact op

Meer weten, contact opnemen of een afspraak maken is eenvoudig bij Merhaletex. Bel naar +31 20615 30 03 of stuur een bericht naar info@merhaletex.com. Zo kunt u in een handomdraai weer aan de slag met uw naaimachine.